Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, February 21, 2012

jom tgk yusri & lisa nikah....





nak tgk yg lebih-lebih lagi meh gi sini


dan kepada yg xde apa-apa prog hari sabtu ni....boleh laa duduk di depan tv...pastikan bil ASTRO anda di bayar ye...kalau x, xdapat laa nak nengok mereka ni bernikah & reception secara live kat ASTRO RIA....






2 comments:

fieda said...

tu la nanti ada kt astro kan..

anisalya said...

harap berkekalan la hendaknya kan.