Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, February 17, 2012

holiday - JB - Universal Studio Singapore (Last)







Lepas tu akan terus jer ke kaw New York..bile ada kat situ rasa mcm mmg berada kat New York je….bezanya cuaca kot…panas..bergambar & berposing dulu… lepas tu trus kami g tgk “Light & Camera Action”…dpt laa jumpa steven spielberg…tp jmpa dlm video jer….kat dalam tu mmg real laa nmpak nya…api-api yg keluar semua terasa bahang panasnya….klo tgk dlm tv mmg kita x sgka rupanya diorg buat lakonan tu cuma dlm studio jer…

budak kecik tu dah boring duk dalam stroller

mengamuk nak keluar...kacau betul...(mama & papa baru laa nak posing2 sikit)

dah dpt keluar.....tp still kena ikat


dpt jalan .....suke laa hati nya










Masa ni dah kul 3 lebih…..dgn perut dah lapar…penat berjalan…kami jalan slow-slow….dan trus ke Madagascar balik….sebabnya nak g makan kat “Marty’s Casa Del Wild”….sebelum sampai kat kedai makan tu…tetiba ada show oleh karektor kartun2 Madagascar….zikry mmg melopong jer tgk kartun tu menari…leka….lepas jer show semua org cepat2 beratur nak amik gmbr dgn kartun tu…di sebabkan malas nak beratur pnjang….just bwk zikry bergambr dgn Alex jer…. Dah sudah tu trus g makan….kul 4 baru nak makan t/h…tp mmg syok sbb kosong jer…jd leh makan dgn tenang & xyah nak beratur panjang & berebut tempat duduk…..

 
tgh2 berjalan tgk tetiba mereka muncul.....



zikry yg leka tgk.....xpercaya dpt tgk live

tp bile dpt bergambar malu plak dia....





Dah sudah makan….kami Cuma duduk2 & shopping sikit kat Hollywood….menunggu sampai laa pukul 7…penat mmg xleh nak ckp laa…satu hari kut berjalan nya….

biarkan dia sebebas burung




time ni dia tgh melabur......

ni je hasil rembatan....x byk pun...tp sgt2 kesian kt mr zuar coz nak beli baju tp xde saiz utknya....nnti kita tempah sendiri yer syg....






dan last sekali sebelum keluar sempat gak bergambar dgn awek cun nih.......

v


v



v

sgt-sgt lawa dia ni.....teruja kjap dpt bergambar dgn dia....


1 comment:

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

bestnyerr x saborrr nak gi...sure ramei owg kan...