Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, February 20, 2012

Little Chef Giveaway

tetiba rasa teringin nak join GA Mummy_Ayu

GA ni sempena besday ian hari tu.... 
dgn tema Little Chef...nmpk happening sgt...best-best...



syarat nya x susah pun just

- terbuka kepada semua follower  Mummy_Ayu
- dari 20-29 Feb 2012   (dari 12t/h - 12t/h)
- xyah nak buat entry....tp kalau rajin boleh sajaaa...
- cuma tinggal kan nama kat entry yg ni



CONTOH :

LITTLE CHEF AZFAR ZIKRY






kalau anak ada 3 letak kan semua nama diorg....
tapi.....!!!

utk 8 tahun kebawah saja je yg layak....




xde gmbr dgn topi chef....dpt topi puting botol pun jadi laaaa.....







3 comments:

mummy_ayu said...

wah..tomei.tq sebab buat entry &
good luck!!

SiTi said...

tq kak....=)

fieda said...

good luck..