Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, February 16, 2012

artis berdakwah dgn berpeluk...

dia ni dulu lulusan sek tahfiz dari negara seberang..
jadi masa memula dia terjun ke bidang lakonan ada yg persoalkan....dan jawapan nya






dan setelah dia pemes....
dia lupa dah segalanya kot....dia lupa yg apa yg pernah dia ucapkan...
dan begini lah jadinya




dan yg ni lagi advance....siap baring-baring lagi tu...



utk baca lebih lanjut...meh tinjau kat sini


 




No comments: