Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, February 21, 2012

Program bersama PDK

Last week kan kena jadi cikgu tadika....jadi hari ni baru laa sempat nak kongsikan gambar-gambar masa hari kejadian...program ni sempena hari wilayah tu melibatkan 31 org kanak-kanak dari Pusat pendidikan khas Kuala Lumpur & Putrajaya....mmg fun sgt dgn diorg...masing-masing dgn kaletah tersendiri... dan yg paling best.....dapat naik cruise FREEE....!!!!


captain off that day

ketibaan mereka
 

sebelum naik cruise....makan dulu yer adik-adik

 

heppy sgt2 diorg ni dpt naik cruise secara freee.....termasuk laaa owner blog ni...1st time naik nihhh teruja jugak..

bacaan doa

sesi suai kenal.....

siap bermekap lagi diorg ni


ni laa juara karaoke hari tu....pandai betul dia berjoget
 

dan yg ni plak yg paling brutal.......nyanyi lagu awie tu
 

adik ni plak nanyi lagu cinta muka buku....
 

satu2 nya wakil kementerian yg menyanyi.....
 

heppy betul bila dpt hadiah....

bersama tetamu jemputan hari tu



 dan akhir sekali dah tentu-tentu laa tuan punya blog nak bergambar sakan kat atas cruise kan....jd layan kan jer laa yerr...

 


manjanya dia.......



 
 

1 comment:

anisalya said...

melayan kanak2 khas ni buat kita happy kan?