Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, February 10, 2012

Akhirnya jumpa jugak

Dah lama mencari....baru ni la ketemu..nasib baik sempat sampai sebab nak pakai mlm ni...rsanya dah sebulan lebih kot servey-servey pewarna gold ni....duk tnya sifu-sifu yg buat kek pun kata susah nak dptkan colour gold...ada yg buat ✗ jd gold..cari kat google pun ✗ banyak info yg dapat...ada tue siap kena buat campuran warna ...3 warna yg kena di campurkan

10 bahagian lemon yellow
3 bahagian oren
1 bahagian merah

Kalau ✗ jumpa gak warna gold ni... mmg nak ✗ nak kena wat campuran mcm ni laa nampaknya...dan setelah susah payah mencari...akhirnya jumpa gak pewarna gold....senang keja ku dah....jadi malam ni boleh laa buat projek tue...


Kalau nak shopping online barang-barang buat kek meh tgk kat sini.. 2decoratecakes





Boleh kol kat sri hartamas nya branch kalau nak mem beli brg....kat situ ada tulis minimum order nilai RM100...tp sbenarnya, boleh je beli bwh dri nilai tu...




Alang-alang membelikan....beli sekali dua botol dgn pewarna putih sekali...senang, nnti nak pakai xde laa kelam kabut nak membeli lagi....

2 comments:

Anonymous said...

salam...nk tanye..u ade tk no tel branch yg kt hartamas tu? sbb bukak kt page die ade kt subang & pj je.. =) - aina

SiTi said...

alamak sis... sory lmbt reply... n ct pun da hilang laa no nya...