Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, February 9, 2012

JJCM



cuti 4 hari tu xde kemana pun cuma g jalan-jalan cari makan....
di sebabkan dah lama benar x makan chicken chop....jadi kami decide nak pergi uptown damansara...mmg tu laa tempat kami kalau dah teringan nak makan western...nama kedainya Steven's Western Coner dalam kul 8 baru laa nak gerak....dan seperti biasa...ni lah yg di order





tapi sebelum tue kami pergi the store sg buloh (hiong kong)....ikutkan jer laaa..mr zuar nak menyopping....sambil menunggu dia...aku dgn zikry pusing2. dalam pusing2 tue sempat gak shopping baju zikry....hheheh kalau dah nama nyer pompuan tue...xsah klo xde brg yg di rembat walaupun mulanya nak window shopping jer...settle beli bju trus g ke mr zuar...dan ini lah hasilnya....dan rezeki zikry masa tue owner kedai siap bg ang paw lg....katanya hari tue hari last cap goh mei...




esoknya...(hari ahad) ajak mr zuar pergi makan kat seoul garden plak...
sebab dah lama x makan...sian kat mr zuar...dalam sakit-sakit lutut nya tu..bini nya sibuk ajak berjalan...dah separuh jalan baru laa teringat yg kat IOI Mall puchong pun ada seoul garden....punya dekat ada...nak g jugak laa yg jauh tue...tu namanya gatal nak berjalan....lepas makan terus kami gerak ke kajang pulak...




tujuan utama ke umah BIL sebabnya nak amik stroller zikry...dan tujuan ke-2 sebab mr zuar nak belajar serba serbi pasal iphone kat adiknya...eheheheh lama gak duk lepak-lepak situ ...main-main dgn faris....sempat gak usik zikry ckp dgn dia "mama nak bwk balik baby yer..." masa tue zikry wat x tau jer....tup tup tetiba jer dia leh baling bola sebesar duit 50sen (lebih kurang laa...) kat faris...terkejut kitorg semua tgk reaksi zikry...dua kali dia buat mcm tu...dalam diam-diam bila semua org leka tu dia buat...nasib baik laa x kena faris...dan sebelum balik tu...ajak zikry cium faris...laju jer pulak dia dtg...memula tu pegang tangan faris...siap salam...2...3.. kali zikry salam faris...tp xde tindak balas dari faris...ahhahaha faris tu mana la tau apakan dan last tu zikry cium faris...tp kiri kanan tangan zikry kena pegang....risau kot dia tetiba pukul ke apa-apakan si faris tu....dan dalam kul 8 lebih kami gerak balik..






No comments: