Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, February 28, 2012

mawi dapat anak perempuan

tahniah mawi & ekin....
ekin yg sebelum ni pernah 2x gugur dah selamat melahirkan baby girl secara normal kat Hospital Pakar An-Nur, Bangi. baby girl seberat 2.8kg tu dilahirkan pada pukul 4pagi tadi




masa ni ekin 4bulan mengandung




katanya...mereka masih lom bersedia nak dedahkan wajah anak diorg...












No comments: