Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, February 20, 2012

Saya Akan Tetap Ke Kelab Malam....!!!




situ ker tempat nak menenangkan fikiran...??
tah laa...sbb xpenah pun menjejakkan kaki kat tempat-tempat mcm tu...jadi feel tu xde....
rasanya xperlu kot nak kuarkan kenyataan yg "SAYA AKAN TETAP KE KELAB MALAM...."
apa motif kenyataan tu di kuarkan...? nak bgtau semua org yg dirinya pandai menari...? terkinja sana....terkinja sini....xmanis kot di pandang org...dah laa awak tu artis dan yg penting sekali...awak tu muslim.....dah sah-sah akan jadi perhatian org sekeliling...




ni watak yg masa cerita Ramadhan Terakhir




tasha shilla







1 comment:

fieda said...

dia ni kita tak minat la..ntah hape2 wat statement camtu..