Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, February 28, 2012

anda yg mana satu..?




penah x jadi mcm ni....?
bagi diri ku...mmg penah.....rasanya semua part dlm gmbr ni dah penah rasa....hahhahaha....
dan yg paling x tahan gmbr yg bawah no.2 dari kanan.....yg si anak tu duk tido atas muka abahnya.....dan mmg itu pun zikry penah buat kat mamanya nih......haissh terkejut di buatnya....sedang syok mimpi2 romantis dgn papanya tetiba dtg zikry terjah muka....mmg atomatik bangun la....dan sebab xnak dia terjaga....terpaksa laa beralih posisi tido jadi mcm gambar bawah sebelah kiri sekali.....



kengkwan plak mcm mana...?





2 comments:

syariza09 said...

mmg peernah jadi, no 1-2 atas. no 2 bawah

SiTi said...

hehhehe....bile tgk balik gmbr ni mcm kelakar pun ada gak....nmpk benar anak yg menguasai