Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, February 17, 2012

Baby baru kena cakar...

Sangat-sangat sedey bile dapat tau baby yg baru ✗ sampai seminggu dah kena calar@cakar.....

Xmau laa duk sini dah....nak pindah umah teres la cam gini....masa memula pindah dulu pintu keta kemek...susah laaa kalau org ✗ reti nak menghargai barang org lain nihh....mr zuar jom kita pindah..cari umah sbijik2 senang...!!!

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..adat lah tu kan. kalo rumah teres pun ada jugak kena calar, sndiri calar..hehehe

SiTi said...

tp kalau sendiri buat tu kurang sikit terasanya...sbb tau salah sendiri kan...hehehhe