Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, February 13, 2012

cara kilat kan periuk belanga stainless steel



cerek yg berminyak ni boleh sekilat-kilatnya tanpa perlu menggosok pakai  berus dawai...dan xperlu lagi beria-ria nak mengosok berus dawai tu.... bukan cerek jer...periuk...sinki dan terutamanya kuali...tang bontot nyer tu...kan cepat hitam...senang cerita...sabun ni elok basuh barang-barang stainless steel....


ok jom tgk hasilnya yerr...


v





v








v










v










v










v














siap nampak bayang-banyang langsir & grill tingkap lagi...


dan ini la  sabun yg di guna....

sabun ni di beli kat cosway...hasil info dari member opis...mmg suke pakainya sbb bile dah basuh rsa mcm baru lak nmpknya...tp kalau kuali tu dah berkerak...mustahil laa akan sekilat cerek kat atas tu....tp sekurang-kurang nya dia mengurangkan hitam-hitam kat bontot kuali tu


3 comments:

~aSFaLiZa~ said...

wah boleh try ni

SiTi said...

try laaa...mesti puas hati

syariza09 said...

mmg tahu kt cosway ada jual ni, tp x pernah beli pon. nanti nk try bli gak ler....b4 ni pakai sabun mandi jer cuci bontot periuk.