Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, February 8, 2012

Claim insurans







selamat masuk kerja yer kengkawan....
dah puas bercuti & habiskan duit....time utk cari duit balik

ok skrg ni tgh bersiaran kat hospital putrajaya...
sebabnya.....nak claim insurans...awak dah masuk hospital...jadi wajib laa claim kan..kalau x apa guna byar tiap2 bulan tapi x gunakan peluang yg ada....

sampai jer hospital kena pergi kat bahagian rekod....dah laa 1st time claim x tau apa2....tnya2 kat nurse tu katanya amik masa 2-4minggu....erkkkk terkejut gak dengarnya...igtkan leh laa dpt hari ni jugak...rupanya take time.....waduhhh kenapakah begitu lama...? kata data suma dah computerize.....ermmmp tah laa....jadi nak x nak serah kan jer laa borang tu...sebelum tue kena byar RM40....kena laa pergi balik kat bahagian bayaran bil hospital.....yg hangin nye....pandai sgt laaa org "BTM" diorg...boleh lak wat service komputer time org tgh ramai.....kalau satu2 komputer x pe gak...ni sekali gus semua kaunter x bukak...apa laa ke pandai sgt diorg ni....dah kena menunggu lagi....




*BTM - bahagian teknologi maklumat
* x sabar nak tggu cek insurans.......(borang pun x settle lagi dah pikir cek....)





No comments: