Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, February 3, 2012

mana nak pergi ekkk...?

cuti 4 hari ni masih lagi xder plan nak ke mana-mana...
hari ahad mr zuar ada shoot plak...jadinya mmg xde laa perjalanan yg jauh-jauh...lagi pun baru jer balik bercuti....mmg kena mengumpul duit balik laa klo nak ber"holiday' lagi....


dlm kepala ni duk pikir-pikir jer apa aktiviti yg best nak di buat...adakah 


*SHOPPING
*G SEWA MANA-MANA HOTEL
*BWK ZIKRY PERGI INDOOR PLAYGROUND
*PERGI BERJIMBA DGN BFF
*DUDUK RUMAH DIAM-DIAM (MENGEMAS APA YG PATUT & MENJADI ISTERI SOLEHAH)






No comments: