Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, June 3, 2013

Sesi belajar si abang

hari tu cikgu kat wq park dah pesan kena slalu wat latihan mcm ni kat zikry... skrg ni baru la berkesempatan nak ajar...sbb nya baru beli penyepit baju yerr... xpenah ada penyepit baju ye kat umah.. slama ni sidai kain guna hanger jer

xcited sungguh zikry wat ni... n alhamdulillah apa yg di suruh suma betul... memula suh dia sepitkan flash card tu. da siap tu suh dia amik  plak satu2 ikut apa yg di suruh




No comments: