Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, June 11, 2013

Auni jatuh katil




 saye sudah lasakk.. suma saye nak panjat... mlm tadi buat 1st time nya saye sudah jatuh katil... mama kata lepas ni saye kena tido kat bawah je... say "TIDAK" pada katil...!!!




anak dara yg tgh lasak skrg ni ye... semua benda nak di panjat utk cubaan berdiri... semua dia na buat serentak kot.... uhuhuu.. dia baru je lepas 2 hari lesen P utk merangkak  ... skrg tgh sibuk nak amik lesen L utk berdiri....

pasal jatuh katil tu... bantal tepi katil dah tindan 2 biji keliling dia....jadi malam tdi auni dah membuktikan kat mama dia ni yg "saye sudah besar la mama.....tindan2 bantal ni kacang je auni boleh lepas..." kisahnya mama nya ni dah tertido masa layankan dia.... dia plak lepas "mengempeng" kiri kanan mama masih xnak tido... tu yg dia nak tunjuk 'terer' turun katil sendiri tu...bile dah berdebuk haaaa..... meraung laa pe lagi... nangis punya nangis trus tertido....

td masa hantar auni dah pesan kat pengasuh... klo auni muntah2 nnti bgtau... pg tadi dia bngun tgk ceria je...   harap auni xde pape la... 


anak dara ni dah 6m berat nya plak 7.22kg masa timbang last week...


1 comment:

wawa syaida said...

ciannya auni jatuh katil...comel ny dia