Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, June 17, 2013

Berbaloi beli dgn Groupon








apa yg di beli?

haaa kan hari tu dlm dilema kan... maka skrg dah x lagi sbb brg yg di idamkankan dah pun slamat sampai... msa decide nk beli tu... hampir kecewa jgk.. sbb promo utk beli 1 set dah habis.. pastu terpikir... pe kata cer cari kwn yg nak beli jgak.. so bile dah di war-warkan kat FB... xsmpai 10minit pun dah ada yg stuju nak kongsi beli...beli 2set dgn harga Rm180.... jadi 1 set jatuhnya rm90 - rebate yg ada RM10 aku dpt 
RM80 INCLUDE POSTAGE


masa abg kurier kol kata nak hntr brg awak ni terpinga-pinga la... duk pikir ape laa brg aku beli... sbb xde order apa2 pun.. selain baby bullet ni.... tp GROUPON kata smpai dlm 17hb - 26 Jun brg akan di poskan... alih2 dapat awal... suke lah mak.... 



No comments: