Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, June 21, 2013

Tq darling

 




bangun pagi tadi tgk kt depan dah siap di lipat... 3hari nya baju....
tq yer sayang ku... =) len kali leh tolong slalu yer... sian kat bini mu ni... penat melayan karenah anak-anak tiap hari.... dulu karenah anak jer... skrg ni anak-anak hokeh... bile dah sama-sma sling bantu membantu ringan la sikit beban bini ni ye...









selit gmbar budak cekci ni... dlm demam2 hari tu masih lagi dia mem"busy" kan diri dia utk berdiri... 



 

No comments: