Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, June 27, 2013

Kalau la aku jadi ARTIS





wahhhh gitu...
berangan nak jadi RETISS...... dah la rupe paras biasa2 je... bab makeup2 ni x reti... 

ko nak jadi ape? 

PENYANYI...?
PELAKON...?
PENGACARA...?


haaa suma tu langsung x layak buat aku..... bakat yg nan hadooo  xyah laa nak berangan lagi... sedarlah sapa diri tu sikit yer....


sebenarnya nak cite pasal si ELFIRA LOY tu.... 
mude2 lagi dah beli rumah tau... haaa ko hadoo???
dgn duit sendiri plak tu... untung laa sape dapat dia.... pandai dia laburkan duit dia kan...  baru je 19tahun dah kumpul aset....



tue laa klo aku retis pun aku beli umah... wahhh (sambung balik berangan nyer tu...)
duit dah byk kan.... beli umah 2...3 biji... nnti rasa xnak rumah tu jual laa... rumah  skrg ni makin lama makin x mampu beli dah....  sian kat org2 golongan bawah2 ni (mcm aku ni ler)... x merasa laa rumah atas tanah... klo nak sgt atas tanah.. g la cari kat hulu2.... jngn nak mimpi duk KL... PUTRAJAYA.... rumah kat SEREMBAN pun dah mula naik mcm KL.....



*haiii... bile la dpt beli rumah ni......ada sesapa nak bg free x.....huhuhuhuu







 
 

No comments: