Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Sunday, June 23, 2013

DARURAT di MUAR & LEDANG





PM dah istiharkan DARURAT di MUAR & LEDANG kerana indeks pencemaran udara kat sana dah mencecah 750 dimana dah lebih sekali ganda berbanding tahap "STANDARD BAHAYA"



kat putrajaya ni pun dah kelam dgn jerebu... luar rumah pun dah bau asap je... mmg x bukak tingkap pun hari ni... duk pasang aircond je ....




utk tgk bacaan IPU yg terkini boleh pergi kt link ni
bacaan akan diambik 3x sehari.... pukul 7pg....11pg & 5ptg





No comments: