Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, June 29, 2013

Kongsi bucket




skrg ni otw ke rembau.... g jemputan kawin...disebabkan balik hari je malas nak hangkut auni nya car seat... jd td try letak auni dlm bucket zikry... takut gak kot dia x selesa tp tgk la tu baru je 10-15mnit duk dlm tu da tido....


suka sgt dgn bucket ni selesa sgt.. tebal dia pun ok.. x nipis . kain dia ala2 baldu gitu.. brand sweet cherry je pun... dah 4tahun da zikry pkai.. ni bakal di turunkan kat adik dia plak...



*tgh layan jem kat area R&R seremban

posted from Bloggeroid

No comments: