Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, July 25, 2013

Tesco Online Shopping









akhirnya dah boleh online shopping barang2 tesco...
barang-barang basah pun boleh... ikan...udang.. segala menda yg ada kat tesco tu suma boleh beli online...makin senang dah sekarang ni... 





tapi bukan semua tesco yg buat delivery ni ye...buat masa ni hanya di Klang Valey... jd sebelum xcited nak membeli online sila lah check area rumah tu.... terlibat ke tak.... dan kaw putrajaya adalah termasuk delivery area diorg... under tesco puchong


*kalau kita order hari ni... barang akan dihantar esoknya...dan brg yg kita pilih tu akan dia pack pada hari penghantaran tu ye... 

*harganya pulak sama dgn harga kat kedai.. kalau hari tu promosi kita akan dapat jugak harga promosi..





bayaran nya pulak kita kena bayar masa barang dah sampai..... tp cuma payment with credit & debit card saja yg di terima ye.... 




so ape lagi... sile2 lah register dulu sebelum buat pembelian ye... happy shopping...!!








No comments: