Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, July 25, 2013

Happy anniversary ke 5





Hari ni genap la 5 tahun kami bersatu... 


HAPPY ANNIVERSARY SAYANG....!!!





diharapkan hubungan yg dibina ini akan terus kembang setaman... dan juga ceria serta diwarna warnikan seperti CANDYLICIOUS hehheheh


Sayang....semoga semua masalah yang kita hadapi dan bakal hadapi bukan akan menjauhkan hubungan ini....tetapi semakin mendekatkan kita kerana masalah itu adalah sebuah ujian yg pasti akan ada dalam dunia cinta dan harus di selesaikan dengan bijak... 



ok... xreti dah nak bermadah2 bagai... jom tgk apa yg masih disimpan kat dlm gobok umah...
ni antara kenangan 5 tahun lalu yang masih disimpan rapi.... terima kasih buat semua yang mendoakan kebahagian kami selama ini... 




sebahagian kad2 ucapan utk kami....





ni plak kad jemputan... masih di simpan okehh... kenangan tu... kalau di buang mana lagi nak dpt dah lepas ni....


bunga telur hasil buatan sendiri pun harus di simpan ye.... ini semua ada sentimental value 
boleh dikatakan 90% benda2 masa majlis di buat sendiri... tu laa masa dulu kelapangan masa tu sgt2 laaa byk... skrg ni dah baranak ni masa tu agak terbatas....



nasib laa masa tu dah ada berjinak2 dgn fotopages... abih segala gambar di simpan dlm tu...dari A-Z suma simpan....teragak nak tgk balik gmbar2 kawin.. tgk balik kat situ... 



1 comment:

Eliss Mie said...

semoga bahagia sampai syurga . amin