Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 19, 2013

tak malu ke??







smlm aku cuti.... cuti shopping baju raya anak2 kat OU... di sebabkan hari bekerja mmg x ramai org nya... tgh syok2 memilih baju.. tetiba ternmpak satu insiden ni... sian pulak tgk pompuan tu... anak dia buat hal agaknya...






 budak tu tak dpt apa yg dia nak agaknya... terus menangis menjerit2 kat situ jugak... org sekeliling pun terkejut laa suma pandang ke arah budak tu... parent budak tu buat x layan dgn jeritan budak tu terus berjalan pergi.. mak budak tu cuba panggil dan nak pergi ke arah anak dia... tapi hsbnd dia x kasi siap marahkan isteri dia... dgn nada suara yg tinggi & agak keras... si isteri ni pun nak x nk terpaksa laa ikutkan jgk arahan hsbnd dia tu....  anak diorg dlm nangis2 tu ikut jugak mana parents dia pergi... smbil nangis duk sebut..."ibu".... "ayah".... & aku nmpak isteri dia cuba dptkan anak diorg tu & pergi cari tmpat yg jauh dari org ramai..... malu agaknya dgn apa yg jadi kat dia...


hurmmmp ..... kalau aku pun aku malu... laki sndiri duk marahkan kita dpan org kan... pastu org duk pandang2... terasa jatuhnya maruah diri kat situ .... kot nak marah pun tggu laa kt tmpat xde org ke... kat rumah ke kan... klo x sempat sgt... haa dlm keta masa balik tu marah laa.. tp nak marah tu pun...kalau dpan anak2 tu kena la cover... nnti dah besar anak plak ikut... yer lah... dah dari kecik duk slalu nmpak depan mata kan....


Ya ALLAH... mnta di jauh kan laa dari kami sekeluarga... berilah kebahagian dalam hubungan yg dibina...aminnn....






No comments: