Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, July 3, 2013

Jom polish kereta




sesiapa yg duduk area Putrajaya / Bangi / Kajang / Seri Kembangan meh polish keta anda kat 
Happy Car Wash


  
kalau dari putrajaya... sebelah kiri sebelum petronas selepas perantau hill tau
 

jiran2 Happy Car Wash



Raya ni kasi kilat keta kesayangan anda....
bagi mood raya sikit kat kereta tu.... jaga dia baik2 baru la dia pun x buat perangai... ngeh...ngeh...ngeh


polish ni ada pilihan nya..... & harga tgk besar kereta

3 Layer
Compound + Polish + Wax

2 Layer
Polish + Wax

1 Layer
Polish





Jom tengok hasil sebelum & selepas polish...

 sebelum


selepas





 sebelum.... (daki yg tah bape lama di simpan)


selepas






 ni pulak utk kaler hitam yg dah di polish


haaa tuuu diaaaa.... dah macam cermin hokehh.... x payah da byk cermin  betul tudung kat body kereta je da cukup.... hehehhehe






kalau nak buat polish ni kena booking date dulu ye.. sbb bukan sejam je leh settle...ok kalau nak booking date tu boleh trus kol


Azri
 012-6642694


Zuar
018-2158766





No comments: