Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, July 31, 2013

8 bulan sudahhh....







comei x shaye...????


anak dara ku dah 8 bulan da.. kejap je dah besar... dulu kecikk jer... 
skrg dah boleh duduk tegak dgn sendiri nya... merangkak jgn ckp laa dah laju.. setakat ni , auni kurang makan... agak frust jugak sebab kita penat laa buat mcm2 utk dia.. tp dia makan sikit je... dlm 4-5 sudu je dia makan.. lebih tu klo bg jugak dia akan sembur2 je.. lepas tu menangis... tu tanda dah x nak makan laa tu... tp aku x riso sgt sbb dia still BF... klo ikutkan BF semata smpai 2tahun  pun boleh je.... 





yg ni masa 7 bulan... masa ni dia tgh sibuk berdiri...
bape kali gak dia tergolek masa nak diri tu.. di sebabkan tu jgk... katil dia ni dah di turunkan ke level yg bawah skali... tgk laa gmbr kat atas tu... tu baru dia melutut belum berdiri habis....




yg ni plak umo 5bulan.... botakkkkkk .... 
dia baru sibuk nak merangkak.... hahaha kelakar tgk dia.. sbbnya bile dia menapat kat permukaan yg x rata terus dia nangis.. sebab x berani nak teruskan merangkak...nangis mintak tolong amik laaa tue...


time ni slalu bising kat auni.. "cepat laa tumbuh rambut dik..."







* org slalu cite perkembangan anak dari kecik ke besar.... ni dah terbalik plak...





No comments: