Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, July 29, 2013

Nyaris EL

pepagi ni je dah kelam kabut aku kat rumah... sebabnya kejadian blackout.... bukan 1blok tp rumah aku sje.... heheheh bukan x bayar bil letrik ye... tapi iron kat umah yg prob... waaaaa saat2 pagi nak g keja la dia rosak.. asal on kan je iron tu trus letrik "shot" satu rumah.. aduhhhh ni klo xde bju maun aku EL ni... xnak aku pkai bju x ber"iron" g opis.....

pastu terus la menyelongkar lemari....mencari bju x yah iron... tuptup ternmpk bju yg satu ni elok je tergntungnya... ishh nak x nak kena pkai gk bju ni.. dah lama bju ni x tersarung kat badan ni.. baju zaman baru lepas beranakkan zikry ni... adik zikry pun dah ada skrg ni.....pkai pun kurang dari 5x.... sebabnya...





tgk lerr kaler baju tu..... dari jauh org dah nampk tau.... tah mcm mana laaa masa beli dlu leh terbekenan dgn kaler gini... nasib la skrg org sbuk dgn kaler blocking...










*nota kaki utk diri sendiri - kena ada dua tiga pasang baju yg xyah iron... so t/h ni kena pnjangkan langkah ke alamanda laa mencari iron baru....

4 comments:

wawa syaida said...

pernah jugak jadi cenggini...tp memang blackout...jenuh selongkar cari baju yang tak yah iron... :)

SiTi said...

kan... mmg patut ada bju x ber'iron' utk kes2 gini laa

ainnoraini said...

baju kalau tak bergosok mmg rasa lain la bila nak pakainya tu kann...

SiTi said...

betul tu.... rasa xselesa sgt... rasa mcm buat salah besar je rasanya...hheheh