Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, July 9, 2013

Jadi pekerja baru





kini bersiaran dari presint 4.... dulu presint 2 je... jauh sikit dari umah.... keluar rumah pun nak kena awal dri dlu.. time table kena di betulkan balik... klo dulu 7.45pg kuar rumah pun sempat lagi.... dan skrg berstatus PEKERJA BAHARU ye...




skrg ni masih lagi x boleh on9... masih dlm proses mengemas..... hurmmpp ni dah kali ke 7 pindah dlm masa 3tahun... pindah balik ke Kpkt nmpknya... walhal dulu bahagian ni asalnya dri kpkt jgk... ni semuanya disebabkan selepas keputusan pilihan raya hari tu... so menurut perintah je lah nmpknya...

posted from Bloggeroid

No comments: