Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 5, 2013

Auni masuk kelas renang


di lepaskan biar dia yg bwk diri sndiri


 
 relaks tau auni.....relakss



 
heppy nyerrrr diaaaaa



da lama tersimpan kt draf.... xsempat2 nk nulisnya... skrg bru dpt up entry...
beria tau nk auni g kelas renang...padahal mama ni kayu... x reti berenang pun.... tenggelam timbul jer ...hahahhaha  


ok x leh nak tulis pepanjang... nak smbung kemas opis lagi... hari nak angkut barang dah...packing ke dlm kotak pun x habis lagi... haiiishhh



jom tgk video dia  dulu sebelum tu...

 
video
 

3 comments:

Eliss Mie said...

my nayla pun suka duk dalam air.senyap tak berbunyi dari baby smpai skang. kaki mesti terkuis2. syok kalau boleh masukkan dia ke kelas berenang gak. kitorang gelar dia pandelela :p dah la nama nayla.

wawa syaida said...

bestnye...saya pun xpandai berenang...fail bab nak imbang badan tu :)

syariza09 said...

wahhh kemain sronoknya auni, hepi jer dia. kali ni pindah ke mana plak?