Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, July 23, 2013

Shopping raya



Last week da pergi terjah OU...  masih belum ramai org menyopping lagi... yer la hari kerja kot perginya... booth2 raya pun masih dlm pemasangan... jd shopping dlm mood raya tu xde sgt... tp di sebabkan malas nak bersesak-sesak memilih baju... kami decide g shopping awal... alahh.. cari baju anak-anak je... baju kami mak pak pun xde....mmg byk kelebihan nya kalau shopping awal ni.. salah satunya.. segala baju ke kasut ke.. yg mana kita dah berkenan tu masih ada stok... masa pegi baru ni suma yg berkenan ada saiz... jd xyah nak g cari yg lain... igt lagi kes tahun lepas ... agak lambt kami pergi ber"shopping" sudahnya 4-5jam  mencari kasut zikry sahaja... sebab yg mana dah berkenan siaz plak xde.. pergi plak lagi cari kat kedai lain.... haissh mmg penatt



dlm sibuk shopping tu tanggungjaawab kat anak masih x dilupakan.. hehhehe senang kan klo BF ni... kat mana2 pun boleh.. anak nangis je haa sumbat trus... x yah susah2 nak bwk satu beg botol susu dia... sambil2 DF kan si auni smpat gak mata ni melilau tgk baju di sekeliling.. hehehh tp xde yg berkenan.. dlm x berkenan tu pun sempat gak rembat sepasang baju mamanya ni...



 
yg ni kisah lepas buke puasa... mr zuar ajak g sini...nak tgk cmne zikry teruja ker x.. tp bukan zikry je teruja... dgn mama dia pun teruja tau.... rasa mcm nak hangkut jer suma bawak balik.... tu pun zikry sempat pau papa dia "troli kecik" 










ni troli kecik tu..  masa baru beli tu xmauu lepas langsung troli ni...  sudahnya kat umah jadi menan adik dia...zikry dah x peduli pun dgn benda alah ni....




last skali sebelum balik sempat beli garret popcorn ni... slama ni duk dgr je org kata sedap...sedap.. di sebabkan x penah rasa sebelum ni.. siap tnya budak yg jual tu... perasa mana satu yg paling sedap....dan budak tu suggestkan Macadamia Caramel dan mmg di akui kesedapan popcorn ni.... lepas ni kemaruk Garrett melanda laa nmpknya.. tp tu la.. kat meisa ni x byk lagi outlet dia.... 




No comments: