Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 26, 2013

Mana papa...??







hari selasa hari tu zikry ada appoiment dgn PAED...
sementara menunggu tu... tetiba zikry sebut papa.....& tunjuk laa satu gambar ni..... hahahahah cer tgk video kat bawah ni







wakakakakaka sian kat papa dia... disamakan dgn kanak-kanak / remaja obesiti... ahahahhaaha
ni kompom2 zikry nmpk persamaan body yang mengancam papa dia... ahahahahhahaaha 


*papanya sila selim sikit.... xde laa anak samakan dgn gmbr2 yg obesiti yerrrr....



*masa appoiment ni doc masih x nak diagnose zikry... disebabkan kami tetap nak tau n xnak tggu lagi kami tetap berkeras utk zikry di"diagnose" secepat mungkin..... siap ada adegan meleleh air mata lagi... ahahhahah sape lagi klo bukan mama zikry yg cepat masuk abuk kat matanya..... dan akhirnya doc bersetuju utk referkan zikry ke HUKM...kerana kat situ lah adanya Pakar Pekembangan Kanak-kanak.... ni semua sebab zikry agak kurang bercakap.... bukan x boleh ckp langsung.. tp vocab dia x byk satu... dgn dia xtau nk ckp 3 perkataan... klo boleh punn skrg ni... cuma "mama nak susu"... selebihnya cuma 2 perkataan ....


"mama tv"  - dia nak suruh tukar channel
"mama air"  -  dia nak air
"mama tido"   - dia ajak tido

















No comments: