Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 22, 2012

Pelangi timbul di petang hari

Hari ni xkerja sbb zikry di syaki kena HFMD....so kena kuarantin kan dia....

di sebabkan dah lama benar nak membuatnya....rasanya ni laa hari yg sesuai...lepas google resepi dan lepas balik dari klinik tadi...operasi di mulakan bila zikry dah tido petang....dari kul 3 buat...ni baru dpt 3 layer....leceh gak nak kena bakar satu-satu layer...

Jd layan kan jer laaa gmbar ni yerr....

2 comments:

::Deela:: said...

lor...kne hfmd plak...nursery anak aku tutup 21 hari weh...sbb ade budak yg kena cmpk sampai warded...kementerian kesihatan dtg check dan keluar arahan...adoiii...

weh...cam sedap jerk kek...biler nk kasi try test!!

~aSFaLiZa~ said...

kit apun tgh berangan nk buat kek ni. berangan jek...huhuhu

jom join GA kita http://asfaliza.blogspot.com/2012/03/giveaway-28.html