Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 8, 2012

sekian lama mengumpul...





berkat kesabaran yg tinggi...ahahahha...
akhirnya baru hari ni laa rasa nak meng"pos" semua hasil pengumpulan ku....
setelah di kira-kira.....byk jugak dapat nya....

utk foil ada 18 keping x 25 = 450point


utk bar code plak ada 59 keping x 36 =  2124 point





jadi total nya 2574 point...errmp x tau nak redeem apa....rasa nak simpan jer lah dulu...bg banyak-banyak baru redeem sekali gus.....kepada sesapa yg anak nya minum susu FRISO ni leh laa join jadi  MEMBER CLUB





minggu ni kat SUNWAY PYRAMID ada GOING UP TOGETHER DAY anjuran FRISO...ingatkan nak pergi...tapi mcm xdpt jer sebab nak balik kampung....dah lah last week kat OU xdpt pergi....tgk laaa nak pujuk-pujuk mr.zuar g hari ahad tue kalau sempat....











No comments: