Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, March 12, 2012

18sx.....




Ni apa kes…?



X berseluar….lepas tu leh relaks jer dia main tab….
Bergini laaaa rupanya zikry masa kat CAREFOUR rahang hari sabtu hari tu…..smpai hati kan mama dia duk biarkan anak jenjalan tanpa seluar….tp xleh nak di salah kan kat mama nyer….kena salahkan zikry…sebab…??

Masa smbil menunggu mr zuar beli makan….kami dua beranak g laa cari tempat….sampai2 je kat meja…zikry terus mencangkung…mmg dah bajet laaa dia tgh melaburkan segala dana dia….tp kot sikit-sikit xpe gak…ni sampai melimpah ruah….smpai ke lantai KFC…erkkkkk!!!  Mr zuar plak lambat benar…mmg diriku dah x leh kemana….zikry dah bocor….pampers lak duk dlm kereta (sebab mmg kitorg singgah makan jer….x bajet laa nak lelama)….sampai je mr zuar terus suh dia g amik pampers…dan dah dpt pampers  terus bwk zikry ke toilet….nak suh zikry jalan dia dah terkangkang berjalan…nak x nak mama nyer ni laa dukung dia…dah la kat kaki dah meleleh-leleh….haduii aiii…dah hilang keayuan diri ku mendukung zikry mcm tu….nasib baik laa x kena bju mama nyer nihh…


camgini laa rupenya zikry setelah di bersihkan segala "yak" dia tu.....sempoi x berseluar....mama nyer ni makan pun x tenang...nak cepat g beli makan...nasib baik laa kitorg duk hujung skali...xde laa ramai yg nmpak....



dlm plastik tu bukan bekalan makanan yg x abis.....tapi bekalan seluar zikry yg  dah basah....dan dgn selamber berjalan masuk CAREFOUR....g mencari seluar baru dia....dan...dan  zikry dpt seluar baru....




yeaayyy....yeaaayyy dapat seluar baru......


2 comments:

syariza09 said...

pernah gak jd camni, masa tu naik bas ke lcct, anak yak sampai meleleh2 kat lantai bas...huhuhu..cpt2 lap & sian org lam bas terpaksa bau yak aiman

SiTi said...

huhuhhu....dlm bas lgi lak ..nk kena tggu smpai destinasi bru leh bersih kan diorg....