Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, March 19, 2012

Shopping Raya...




Sabtu hari tu kuar ke JAKEL Shah Alam….mmg dah lama plan…tp kejap kompom…kejap x..last nya kul 11 BBM BFF(aina)…dan dia pun free…so prog di teruskan dengan bawak zikry sekali….di sebabkan kuar lambat… kitorg terus je g makan dulu kat KFC sebelah tu jer…isi tank penuh2 baru laa senang hati nak memilih….

Selesai jer makan…operasi bermula….masuk2 jer tgk org dah ramai…igtkan nak tgk2 kain yg kat level G tu…tp zikry dah melilau-lilau berlari…dah laa dgn sesak nya tu…start laa dari situ kesabaran mama nya ni di cabar….ok di sebabkan xnak sesak2 kami decide nak tgk kain kat Level 1…haa kat situ x seramai yg kat bawah td…tue pun puas laa mengejar zikry…memula tu layan kan jer la…coz sambil mengejar zikry…sambil leh tgk-tgk kain2 yg ada….

Mmg x dpt nak memilih sgt laaa…zikry mmg buat hal…sepanjang ada dalam JAKEL tu…dia meragam jerr…x nak berjalan laa…nak dukung la…lepas tu nangis2 sambil bergolek gelantang….org suma duk pandang jer…ada jugak g tegur… bdk JAKEL yg duk layan diriku agaknya pun naik muak tgk ragam zikry…dan sepajang tu jugak laa TAB x lepas dari tgn zikry….itu jer laa nak bg dia leka…& x meragam@mengamuk...(tp meragam jugak dia…) nak kata lapar x kot…coz dah bg makan nasi kat KFC tadi…dan sebab ini jugak laa selama ini diriku ni x sanggup nak kuar berdua jer dgn zikry…





Berbalik pada memilih kain …dalam x dapat nak memilih berpasang jugak yg dapat di rembat…huhuhu  tgk laa hasil nya nih..2 beg lagi…..





Mmg berbaloi sgt2 pergi time sale ni…hari tu g mmg tggu yg happy hour jer…cer  tgk nih…yg 2 rat dapat RM90….yg sepasang RM150 dapat RM100 utk 2 pasang baju…





Dalam kul 5ptg kitorg gerak balik….igtkan hati nak terus g tgk hot balloon…sampai-sampai jer putrajaya tgk jemmedd….akhirnya patah balik…trus balik umah jer laa ….x sggup nak layan jammed






skrg dah senang hati coz kain suma dah beli…so kna hntar awal2 xnak jadi mcm thun lepasnow kena kumpul duit untuk bayar tempahan nya pulak









4 comments:

III bDkNaKaL III said...

tenkiu kerane membawe ku pergi jua ke Jakel..hi²...

SiTi said...

hhuuhhu...sian gak ko ..pening pala tgk perangai zikry yer

ibuafiqahhuzaifah said...

murah2 ke kat jakel?
kain2 cotton murah tak?

SiTi said...

jakel time sales ook ...mmg murah tmbah2 yg happy hour...hari tu mmg g beli cotton laa...yg semeter =rm27 jadi rm50 sepasang...