Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, March 14, 2012

Baju BOBOI BOY.....

penat rasa nya hari ni....sebabnya kena hunting brg....
rehat td keluar ke MYDIN.....tp xde jugak....lepas tu terus jer ke LUNATOTS....walau pun dpt agak xde...tp cuba jgk laa singgah...mna laa tau kot-kot ada....tp sedey jugak....sudah nyer terus jer laa berdesup pergi ALAMANDA pulak...cari kat CAREFOUR....xde...kat kiosk-kiosk kecik tu pun xde jugak....sudah tu masuk la ke PARKSON...walaupun dpt rasa kan benda tu xde....tp tetap nak jenguk gak..kot-kot terselit plak dalam PARKSON tu.....sudah nya pulang dgn hampa......


g laa byar tiket n trus balik....masalahnya...boleh plak terlupa parking kat mana...aduyaiiii...
2...3....kali turun naik...pusing sana...pusing sini tp x jumpa...tue laa dia...kepala hotak ni duk pikir benda yg nak di beli jer....dah beberapa minit baru laa jumpa...tu nasib baik kat ALAMANDA...kalau kat MID VALLEY mau menangis dia buat....terus x masuk opis dah mcm tu.....

ikhsan GOOGLE....



balik kerja terus je ke call mr zuar...ajak merempit ke GIANT sri kembangan...sbb member kata akk dia ada beli kat GIANT....jd sebelum amik zikry kitorg terus merempit ke sana....dan syukur ALHAMDULILLAH.....berkat kerja keras mencari....eheheh jumpa jugak... dan ini laa yg di beli.....











No comments: