Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 15, 2012

di hujani belon...







pepagi ni terasa aman jer...g hantar zikry tadi pun x banyak kerenah....good..
kalau anak dah mood nya ok....mak nya pun ikut ok jugak laaaa.....



sampai jer kat jambatan wawasan tgk kat sebalah tu dah berduyun-duyun belon...rasa mcm best plak duk putrajaya nih...tiap-tiap minggu ada event...

















No comments: