Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 6, 2012

61 jam terkurung


terkurung?
yer.......zikry dgn mamanya terkurung terperuk kat dalam rumah selama 61jam....dari jumaat sampai laa ahad xkemana pun....dua hari cuti ni...mmg penuh aktivi kt dalam rumah di buat....slalu nya ada laa jugak masa petang-petang menidur kan zikry dgn mama nya tumpang sekaki.....tapi last week itu semua x dpt...sebabnya...?




nak kena menyiapkan order 
apam polkadot yg dah di order....sorg nak amik ahad malam...yg sorg lagi hari isnin...jadinya sabtu ahad mmg dapur ku jadi kilang apam...ALHAMDULILLAH.....rezeki










 dan yg ni order yg dah dii hantar pada jumaat last week....






4 comments:

~aSFaLiZa~ said...

wah berdot dot ye... cumil jek

fieda said...

amboi...comey2 apam tu..

SiTi said...

minggu dot...dot....

III bDkNaKaL III said...

try buat ladybug pulak beb