Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 8, 2012

masalah blister

lama dah duk nak beli kasut sarung-sarung nih....tapi asyik x berkesempatan jer & takut salah pilih...jadi mcm kasut sebelum-sebelum ni....asyik makan kaki tuan dia jer.....xdpt laaa nak bergaya lelama dgn kasut-kasut tu...mesti melecet punya...walaupun dah beli BLISTER PLASTER......kaki ku tetap akan melecet....cuma yg membezakan tempoh pemakaian nya...leh pakai lama sikit baru laa akan melecet.....

walaupun beli jenama ni...masih x dpt mengelak dari blister nih



 dan tadi ada jualan puspanita kat opis...so jenjalan tgk ada laa 1 kedai ni jual kasut sarung yg plain....bile try & pegang mmg lembut jer...rasa mcm x pakai kasut pun ada...heheheh material dia ala-ala baldu laaaa....jadi benda da ada depan mata...beli jer laaa....

macam kasut Tai Chi ker kasut Ballet....?





ni laa rupa kasut tu.....yg bertumit pun ada jugak.... kalu nak tgk koleksi kasut tu leh tgk online shop akk tu QIES COLLECTIONS
 




kalau masalah blister ni x ok lagi...nampak gaya nyer...nak x nak kena laa buat kasut mcm ni.....kompom x sakit dah kot..... beli span....ha tampal kat kasut tu...


No comments: