Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 15, 2012

Hot Balloon kembali lagi


 tiap-tiap tahun mesti balloon ni muncul kat putrajaya.....
bermula hari ni.....sampai laa ahad ni 


15-18 March
7pg - 9mlm




kepada yg nak merasa naik balloon ni...kena pergi awal2 pagi....x pun lewat ptg dlm kul 5 klo x silap...sebab t/h operasi naik balloon ni xde.....nak bg balloon tu berehat..huhuhu





* tp kekadang tension gak duk putrajaya...byk jalan tutup di sebabkan event2 yg ada... huhuhu









2 comments:

syariza09 said...

sejak2 x keje kat p.4 sana, byk info yg dh ketinggalan, rmh plak p.9, so mmg x lalu la tpt yg dbuat ni. so, mmg x taupon ada event ni. ok la, weekend ni leh jln kt sini tgk belon

SiTi said...

boleh...jom meramaikan lagi...ehh P.9??? fasa bpe? ct pun P.9 gak