Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 22, 2011

aku x boleh bercakap....



aku x leh nak bercakap hari ni....
tekak ni terasa perit sgt-sgt...dari semalam lagi...nak menelan air liur pun susah...berkerut-kerut muka aku nak menelannya... jadi nak mengurang kan kesakitan lebih baik aku berdiam-diri saja.... korang tau x...apa ubat yg elok utk sakit tekak ni...dah makan fisherman friends masih x ok lagi....xakan ubat batuk kot...lg pun aku x batuk...just sakit tekak...tekak merah yg amat...





No comments: