Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 24, 2011

biskut raya...!!

cerita da basi aku baru nak update...
sbb kesibukan melanda...+ aku n zikry demam....=(
mggu lepas hari sbtu ahad di penuhi dgn aktiviti membuat biskut raya....d=sehari dpt buat 1 jenis kuih je...tp semua 3-4 adunan...mmg dri pg ke ptg laa ngadap biskut ni...

hari sbtu kitorg (aku & akk aku) wat strawberi fingers & ahad plak wat cokelat cipp...resepi dia tggal lak kat kg...xdpt laa nak kongsi kan kat sini...



ni semua dah ada tuan punya..


2 comments:

syariza09 said...

cantiknya pinky

SiTi said...

heheh...pinky la cntik..penambat selera tetamu