Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, May 28, 2013

Dalam dilema.... ok ke x...??







nak beli ker... x...
hadoiii.... pening pikirkan nya... hukhukhuk

sebenarnya hati ni dah meronta-ronta tgk kecomelan baby bullet... sgt2 dah jatuh cinta dgn dia...super cute..!! geram sgt2... tgh berpikir-pikir...patut beli ke x..?? 



ok ker tak penggunaan nya..?
 tahan lasak x ...just utk puree jer ke? makanan pejal klo nak blend boleh ke?



berbaloi ke x dgn harga tu...?
sebab nak pkai dlm 3-4 bulan jer kot kan..... xkan selama-lama nya nak bg puree



ker beli je satu lg bekas blender yg biasa  ni yg boleh ngam dgn blender kt umah

pinjam gmbr pakcik google




sebenarnya jmpa kt GROUPON yg hrganya rm99 INCLUDE POSTAGE....pastu aku dpt rebate dgn groupon RM10.... jadi nya klo beli baby bullet tu dpt harga RM89 INCLUDE POSTAGE..... tu yg tetiba meronta2 nih....




plz kengkawan advise me......

2 comments:

MaMa CyDa said...

wahhh ... sangat murah. Grablah dik ...

Mama tak pakai pun bb bullet nih. Niat dihati arituh mmg nak beli. Tp rasa cam membazir plak. Last2 blend pakai blender biasa jek. Jug blender mama mmg ada 2. Satu utk cili, n satu lagik mmg tak berpakai lgsg. Then kebetulan ada bff bagi bekas simpan susu brand Avent. So dah blend simpan dlm bekas tuh n masuk jek lam fridge. Dannnnn hasilnya, 2bln jek bagi bb mknan yg di blend. Sbb dia lebih prefer mknan yg boleh dikunyah2 ...

Ikutlah mana yg siti rasa okey ... ^_^

SiTi said...

mekasih mama cyda.... klo beli bekas blend tu jer bpe rm ekk