Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, August 16, 2013

Raya 2013 kami - Part 1 (Dapat SPONSOR baju raya)




*baju raya kami semua hasil TAJAAN 


dan di designkan oleh diriku sendiri..... hehehheeh




gmbar di pagi raya... just kami saje.....
org arab (k.long yg balik cuti dari arab) pun x beraya ngan kami ni.... sedeyy...
patutnya sesama beraya... tp disebabkan kes tahun lepas
kena la switch turn raya dia......


tah bile laa boleh beraya & berkumpul balik ni... dah la kami ni x ramai... 3 beradik je... memang terasa gak la.... mmg susah dah la lepas ni... jumpa pun kejap2... berselisih gitu je.. yer laa bile dia balik umah mak... aku ni plak kena balik umah MIL..... masing2 dah ada agenda kan... g jalan beraya pun x dpt bersama adik beradik... =(

 gambar raya lagi laa xde nya.....









terpaksa laaa mr zuar dgn adik gilir2 amik kan gmbr sebab x bwk tripod.....





auni sonok main dgn atok nya yg baru balik solat raya...





bergambar dulu dgn anak bujang & anak dara sebelum berpeluh pegi beraya.....



ini lah hasil dari DIY RAYA hari tu

ptg tu anak dara dah tukar uniform.... cekci mekci sikit.... sbb dah berpeluh2... 
dress ni agak carca marba kat belakangnya.. tu yg tetiba muncul plak bunga kat situ.. kasi cover sikit ...


tgk la gelagat zikry  pergi beraya... abih semua benda yg berkenan di hati dia amik  buat main.....



x byk rumah pun pergi... dlm 3 buah rumah je... lepas tu menunggu & melayan tetamu yg dtg sampai ke malam....



*amboiiii siap ada part by part lagi cite raya tahun ni








2 comments:

syariza09 said...

sedondon sekeluarga, siti pandai jahit yer..untung la, bb untung sbb dpt 2 baju

SiTi said...

hahahah oren u mobile lg tu... xde la pandai sgt kak.. tu ikut toturial kat tenet gak tu....