Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, August 17, 2013

Anak dara apa ni





tgkkk dah pukul 12 lebih baru bangun.... hadoiii anak ku... x elok la anak dara bangun lmbat... ni suma pasal kes berjaga pg tadi... dri pukul 3-8pg dia berjaga.. nak main... dah la mama nya ni x sihat batuk selesema.... skrg ni dah x dpt tido pg td trus x sedap badan... kepala pening... rasa nak demam pun ye gak ni...




*tetiba baru teringat yg aku ada minum white coffee sebelum tido smlm... agaknya pasal tu kot auni x leh tido...

posted from Bloggeroid

No comments: