Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, August 23, 2013

Hantar org Malaysia balik Arab Saudi




kelmarin bersamaan hari rabu 21/8/2013
kami satu family ke KLIA.... utk hntar klong n family ke Arab Saudi.... dah 3bulan lebih dia ke sana ikut abg ipar yg bekerja dengan company arab... sebenarnya abg ipar dah setahun bekerja kat sana baru la dia angkut anak2 bini sekali.... dan raya ni diorg balik pun atas company provide... mmg tiap2 tahun company abg ipar akan provide tiket pergi balik ...tp sekali je la dlm setahun .... klo lebih2 ko igt company bapak ko ke...??




kami gerak naik ERL je... ckp dgn mr zuar jom la bwk zikry & auni naik train dan mr zuar setuju... mmg zikry teruja ... sibuk sebut "ttrrrainn".... punya pekat "ttrrrr"  dia tu... smpai suh amik gmbr pun xnak ...tgk laa masam je gmbr atas tu.... auni jgn ckp laa.. dia pegi mana-mana.. naik apa pun suke... abis hnadbag org sibuk dia nak pegang.... bukan pe senang naik ERL direct trus KLIA... xyah pikir parking... cepat pun cepat....




sebelum k.long berlepas kami makan reramai dulu ... sebenarnya perut aku pun dah lapar... tu yg bile ajak g makan... laju je nak pegi nya... meja plak penuh... terpaksa la berasing meja... 



gmbar reramai... ni la gmbr yg paling ok kot.. yg lain dgn sorg mcm tu... yg sorng macam ni.. cuma aku je laa dlm semua gmbr stilll posing yg mcm kat atas... hahhaha aku dah ready betul2 nak amik gmbr 







saat berpisah dgn diorg 5 beranak.... sampai diorg kedalam & dah x nmpak still melambai2.... dah masuk je diorg ke dalam kami pun terus laa mencari coklat... dah selesai membeli pe lagi trus la balik... pe lagi nak cri.. nk shopping kat sana mahal... baik beli kat luar je...



tgk la si auni tu happy memanjang je.. kan best jadi budak... x pikir apa... xde masalah.. apa nak suma dapat... papa nya plak pantang nmpk lantai licin2 cenggini... laju je dia nak duduk...klo dpt baring pun dia nak baring agak nya.... eheheheh





pic ber Ring Sling (rs)... my 1st time ye... selama ni duk cuba2 je kat umah... ni pun masa dlm train nak balik baru pakai... nak pkai awal2 td x berapa kompiden lg... jd sepanjang dlm train auni gini... dri dlam train - duk dalam kereta smpai la ke rumah gini gak....practice make perfect  kan... so kena2 la slalu pakai & pakai.... sebenarnya rs ni x di jahit langsung... kain tu pun aku x jahit kat hujung dia...... just selit2 je... yg penting kena ada ring baru la jadi... kalau nak tau leh youtube "How to make a no sew ring sling"


ni aku letak satu contoh.... 





No comments: