Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, August 6, 2013

Auni masuk opis....




dan di sebabkan tu aku dpt 1/2 day..... !!
 yeayy suke nyer.....


maceh Dato !!!!  
dan PA sementara nya kak moon...!!!
siap bwk auni masuk pejabat Dato lg tau.... tp atok tak bg duit raye plak... 
atok lupe ehhh.......hheheheheh



sedapppp wayar tepon ni.... kalah ayam goreng KFC tau...




dan acik shida ni laa yg jadi baby sitter auni kat opis..... nnti acik jaga saye lg boleh...??






*mata ngantuk.... semalam kul 12 tido.. kul 3pg dah bangun packing brg smpai laa ke pagi ni  ptg krg nak drive lagi balik kg... harap2 x jem laa.....






1 comment:

syariza09 said...

cer igtkan atuk pasal duit raya..kalo dpt mesti banyakkk $ ada lam sampul.

Selamat hari raya Siti. Maaf zahir batin