Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, May 20, 2013

Abang nak jadi cikgu






masa ni aku tgh makan tetiba nampak aksi dua beradik ni... pelagi mama nya trus capai handphone laaa snap apa yg patut.... hahahah 



  
 ni pic dari jauh... bile tgk agak blurrrr mama nya  g kedepan lagi... haaa sanggup kau dgn tangan berselaput nasi lagi (apa laa mama nya ni kan...)




haaaa.. tu dia cikgu zikry.... tomato di kata apple kat adik nya....apa laa abg ni salah ilmu nihhh..





 haaa sudahhh... memula tadi ok jer dia tnjuk buku kat adik... bile adik dia tgk jer abg dia.... trus zikry amik buku tu pusingkan kan kt arah dia....


soooo suuweeettttt tgk gmbr dua beradik ni... x sabar nak tggu diorg ni sibuk bercakap ....harap cepat laa abg dpt ckp... abg ajar adikk... & adik pun ajar abg kan......
 

No comments: