Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, May 25, 2013

kisah pergi kenduri kawin yg x jadi.....




hari ni pepagi lg siapkan segala benda kerja rumah sebelum anak2 bangun...mmg settle laa semuanya sbb anak dara ku bagun lmbat hari ni....cuma si abg nya la bgun cam biasa.... si abg lpas mndikan dia x leceh da nk jaga nya... jgn auni yg bgun... agak tergendala kerjaku... huhuhu. auni hari ni siap di kejutkan ye bangunnya... dia da bangun trus je mandi n siap2 kan dia... dlm masa yg sama mr zuar pergi hntr beg dlm keta... da settle semua aku DF kan auni... sbbnya lpas abis auni DF mmg kna trus pecut balik kg rembau... sbb bajet dlm msa 2 jam msti kna smpai rembau...haa buat pertama kali nya balik 3 beranak jer.. tanpa mr zuar...

kenapa nk kna smpai on time @ dlm masa 2jam?

kerna aku malas nk bawak susu auni...lebih senang DF kan dia bila ada bersama dia.... tp perjalanan ku sgkut... ptrajya smpai exit nilai je 1jam lebih.... tu belum teruskn perjalanan.. jd nk selamat... xnk kelam kabut jem (dah la keta manual) dgn auni meraung nak susu... aku amik keputusan patah balik je bile da smpai ke exit nilai.... sudah nya kami bukan g makan nasi minyak kt kg .. tp g car wash je trus... nasib la mr zuar ada.. x pergi shoot gmbr lg...
posted from Bloggeroid

No comments: