Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, May 15, 2013

Cuti di Bukit Tinggi & Genting Highland (Part 2)



hari ke 2... 
mcm biasa pepagi keluar bilik trus laa g bekpes.. da selsai tu kami pun pusing2 kat situ... org mmg xramai laa.. apa yg kami nmpak ada laa 2.. 3.. pasangan yg baru kawin...(sebabnya jari memasing merah lg inainya.... ) hahahah siap kena sound lagi dgn mr zuar sbb sibuk tgk jari org tu.. 





ni la sikit gmbr2 kami... xde org nak suh amikkan gmbr kami ber4... =(


 ni laa buktinya... xde org yer... senyap sunyi jerr....


dah puas pusing2 kat situ kami trus naik bilik siap2 kemas beg nak gerak ke genting plak... kami x pergi pun taman jepun tu semua.. sbb susah plak nak hangkut stroller.. xpe laa next time pergi lg.. tp x tido sana kot.... sbb mmg xde apa pun kt situ.. skadar nak relaks kan pikiran leh la...  


perjalan ke genting pun di teruskan... smpai2 jer trus check in kt awana.. selasai hantar barg kami keluar balik trus cari makan & naik kat atas.. sekadar pusing kat indoor je... main kat dlm tu je nak g outdoor dah lambat plak .. rsa cam rugi je plak ...dah penat pusing & melayan karenah zikry main game.. pe lagi isi perut laa... seblum turun balik ke awana... auni sgt2 good girl.. diam & tido je keja dia.. klo nak susu je dia nangis...



 ni masa baru sampai  kt bilik....


haaaa nangis nak susu laa tue....


aktiviti malam duk terperap dlm bilik .... layan karenah anak2.. 

my handsome....

peace....!!! 


esok nya xde kemana pun... check out trus balik... mr zuar nak cpt sbb dah ada kerja yg menunggu... =( sgt x syokkan dlm cuti2 ni kena balik cpt & tergesa2... bile laa nk dpt cuti yg betul2 tenang tanpa gangguan nihh....... apa2 pun happy jugak sbb realese segala tension duk terperap kat umah selama 3 bulan...tq mr zuar sbb sudi ikut kan kehendak bini mu ni... bile lagi kita nak g bercuti  nih...????



ok...bupbai... nak balik da... anak bujang skrg da semakin pandai bergaya...




No comments: